TR 2024
  • kızılcahamam diş
ÇERKEŞ Haber Girişi : 18 Ağustos 2024 18:54

AİLE DESTEK MERKEZİ PROJELERİYLE GÖZ KAMAŞTIRIYOR

AİLE DESTEK MERKEZİ PROJELERİYLE GÖZ KAMAŞTIRIYOR
Çerkeş Kaymakamlığı Aile Destek Merkezi (ADEM) projeleriyle göz kamaştırıyor.

 

KONUK MOBİLYA 21.02.2024

AİLE DESTEK MERKEZİ PROJELERİYLE GÖZ KAMAŞTIRIYOR

 

Çerkeş Kaymakamlığı Aile Destek Merkezi (ADEM) projeleriyle göz kamaştırıyor.

 

Çerkeş'te Kadın ve çocuklara yönelik kurslar ve eğitimlerle bilgi, birikim ve beceri kazandıran ADEM, gerçekleştirdiği projelerele Çerkeş'te takdir topluyor.

 

ADEM de Kuranı Kerim eğitimi alan çocukların Kuran'a geçmelerinden dolayı tören düzenlendi. Aile Destek Merkezi yaz çocuk Kur'an Kursu Kuran'a geçiş törenine Çerkeş Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu İl Genel Meclisi Üyesi Murat Ercan, İlçe Emniyet Müdürü Ali Asker Bayar, İlçe Jandarma Komutanı Uğur Kaya, İlçe Müftüsü Safi Çınar, SYDV Müdürü V.  Dr. Diyar Can, İlçe Milli Eğitim Müdürü V. Cengiz Yılmaz, TSM Başkanı Görkem Berber ve kursiyerlerin aileleri katıldı.

 

 

Törende konuşan Kaymakam Bulgurlu " Çerkeş ADEM 2023 Ekim ayında faaliyetlerine başlamıştır. Bugüne kadar Örgü , İğne oyası, Çanta örücülüğü, Rölyef kursu ve Koruyucu önleyici eğitimlerle beraber 109 kadına eğitim verilmiştir. Kadınlarımız bu eğitimler ile farklı beceriler elde edip Aile hayatına katkıda bulunmaktadır. Bu yaz döneminde Tığ-Çanta örücülüğü kursuna 14 kadının katılımı ve Kur’an-Kerim kursumuza 18 öğrencimizin katılımı ile faaliyetlerini sürdürmüştür. Oyun odası (36-72 ay) , İğne oyası , Kanaviçe, Tığ-Çanta örücülüğü, Kokulu Taş, Takı Tasarımı, Aile Danışmanlığı, Hijyen Kurslarımızın açılması planlanmaktadır. Bugüne Kadar toplamda 123 Kadına Koruyucu önleyici eğitimlerle beraber farklı beceri kursları verilmiştir. Bu sebeple başta SYDV Müdürü Diyar CAN olmak üzere bütün ADEM Personeline teşekkür ediyorum." dedi.

 

 

PİRİNCİ

Törenin ardından kursiyer çocuklara sertifika verildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.