AK PARTİ ÇERKEŞ 8. OLAĞAN KONGRESİ YAPILDI

AK Parti Çerkeş İlçe Başkanlığı 8. Olağan Kongresi Çerkeş Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.

 

AK PARTİ ÇERKEŞ 8. OLAĞAN KONGRESİ YAPILDI

 

AK Parti Çerkeş İlçe Başkanlığı 8. Olağan Kongresi Çerkeş Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.

 

Yaklaşık bin kişinin katıldığı toplantıya AK Parti Grup Başkanvekili Muhammed Emin Akbaşoğlu, Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı, Ilgaz Belediye Başkanı Mehmed Öztürk, Atkaracalar Belediye Başkanı Harun Oflaz, Önceki dönem milletvekilleri Hüseyin Filiz ve Salim Çivitcioğlu, AK Parti Çerkeş İlçe Başkanı Mustafa Furkan Altuntaş, il ve ilçe teşkilat mensuplarıyla çok sayıda vatandaş katıldı.

 

 

Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın videolu mesajı yayınlandı. 

 

 

Yaklaşık 1 yıldır AK Parti İlçe Başkanlığı görevini sürdüren Mustafa Furkan Altuntaş, kongrede tek aday oldu. Açılış konuşmasını yapan Başkan Altuntaş, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın omzundan yükü almak için göreve geldiğimiz günden bu yana canla başla gece gündüz çalışıyoruz. Bizler, sizlerin hayır dualarını almak için bu görevdeyiz." dedi.

 

 

Çerkeş'in AK Parti sayesinde çağ atladığını ifade eden Başkan Altuntaş, "AK Partimiz sayesinde Çerkeş çağ atladı. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz. Dün olduğu gibi bugünde her zaman ve her yerde Çerkeş halkının hakkını kimseye yedirmeyeceğiz gür sesimizle savunmaya devam edeceğiz." dedi.

 

 

 

Kongrede söz alan Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı, İl Başkanı Koray Erdoğan ve AK Parti Grup Başkanvekili Muhammed Emin Akbaşoğlu birlik ve beraberlik mesajları verdi.

 

 

Üyelerin oy kullanımıyla devam eden kongrede mevcut ilçe Başkanı Mustafa Furkan Altuntaş yeniden Başkan seçildi.


19.10.2024 18:58:28