DENETİMLER ARTTI POLİS VE JANDARMA GÖZ AÇTIRMIYOR

Jandarma ve Polis ekipleri merkez ve ilçelerde denetimleri arttırdı.

 

DENETİMLER ARTTI POLİS VE JANDARMA GÖZ AÇTIRMIYOR

 

Çankırı ve ilçelerinde jandarma ve polis ekipleri, 7-14 Ekim tarihlerinde gerçekleştirdikleri operasyonlarda çeşitli suçlardan aranan 64 kişiyi ve 8 düzensiz göçmeni yakaladı. Operasyonlarda uyuşturucu ve silah da ele geçirildi.

 

Çankırı İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı, 7-14 Ekim 2024 tarihleri arasında gerçekleştirdikleri operasyonlarda önemli sonuçlar elde etti. Çeşitli suçlardan aranan 64 kişi yakalanırken, gözaltına alınanlardan 5'i tutuklanarak cezaevine gönderildi. Ülke sınırları içerisinde yasal kalış hakkı bulunmayan 8 yabancı uyruklu şahıs hakkında ise sınır dışı işlemleri başlatıldı.

 

Operasyonlar kapsamında 7 kaçakçılık ve 1 narkotik operasyonu düzenlendi ve bu çerçevede 8 kişi hakkında işlem yapıldı. Ayrıca Ilgaz ilçesinde yaşayan 4 şüpheliye ait 4 ev ve 2 araçta 11 Ekim sabahı erken saatlerde yapılan aramalarda, 6 şüpheli gözaltına alındı.

 

Uyuşturucu ve Kaçakçılıkla Mücadele Kapsamında Ele Geçirilenler:

Ayrıca, denetimler sırasında 1.653 araç sürücüsüne, toplam 4.335.497 TL tutarında idari para cezası uygulanırken, 91 araç trafikten men edildi.

Emniyet ve jandarma ekiplerinin suçlularla mücadele ve kamu düzenini sağlama amacıyla yürüttüğü bu faaliyetler, güvenlik güçlerinin kararlı çalışmalarının bir göstergesi olarak dikkat çekiyor.
 


17.10.2024 00:22:19