KÖYDEKİ SU SORUNUNA BAŞKAN ALTUNTAŞ EL ATTI

Kuzuören Köyündeki su sorunu için AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Furkan Altuntaş devreye girdi.

 

KÖYDEKİ SU SORUNUNA BAŞKAN ALTUNTAŞ EL ATTI

 

Çerkeş'in Kuzuören Köyü Karakoca mahallesinde 2 yıldır temiz içme suyu sorunu yaşayan vatandaşların çilesini kamuoyunun gündemine taşımıştık.

 

İlgili haber: KUZUÖREN KÖYÜNDE SU YOK DERT ÇOK!

 

Haberimize kulak veren AK Parti Çerkeş İlçe Başkanı Mustafa Furkan Altuntaş konuyla ilgili görüşmeler yaptığını duyurarak çözüme kavuşturacaklarını söyledi.

 

Başkan Altuntaş yaptığı açıklamada: "Kuzuören köyü Karakoca mahallemizde yaşayan hane sakinlerimizin mağduriyetini İl Özel İdaresi Genel Sekreterimiz Yüksel Çelik bey ile görüşüp sonuç odaklı çalışmalarımızı başlattık önümüzdeki sene yatırım programına 5 km su içme hattı alınacaktır. Kısa vadede çözüm olarak vatandaşlarımızın hanesindeki su deposuna tanker ile temiz içme suyu takviyesi yapılacaktır. Mahallemizde 1 hane vatandaşımız yaşasa bile mağduriyetlerini gidereceğiz. Ayrıca bu sene Çerkeş İlçemizin Köyleri hiç bir dönem almadığı yatırımı ve hizmeti almıştır. İlçemize Destekleri ve İlgisi için Grup Başkanvekilimiz M. Emin Akbaşoğlu, İl Başkanımız Koray Erdoğan,İl Özel İdaresi Genel Sekreterimiz Yüksel Çelik ve yoğun çalışmaları için İl Genel Meclisi Üyelerimize teşekkür ederim." dedi.


23.08.2024 20:19:40