TBMM BAŞKANI KURTULMUŞ ÇERKEŞ'İ ZAYARET ETTİ

TBMM Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş ile birlikte Çerkeş'e gelen eşi Sevgi Kurtulmuş, Çerkeş'te bir dizi ziyaretlerde bulundu.

 

TBMM BAŞKANI KURTULMUŞ ÇERKEŞ'İ ZAYARET ETTİ

 

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş ile birlikte Çerkeş'e gelen eşi Sevgi Kurtulmuş, Çerkeş'te bir dizi ziyaretlerde bulundu.

 

Kurtulmuş ailesine, Ankara Milletvekili Zeynep Yıldız ile babası Uğur Yıldız, Çerkeş Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu, Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı, İGM Üyesi Murat Ercan ve Çerkeş İlçe Başkanı Mustafa Furkan Altuntaş eşlik etti.

 

 

Çerkeş'te Işıklar Konağını inceleyen Kurtulmuş ardından Kadın Kooperatifini de ziyaret ederek burada çalışan kadınlara çalışmalarında kolaylıklar diledi. Kurtulmuş yeni tamamlanan Kent meydanı projesini de yerinde inceledi. 

 

 

 

Pir-i Sani Hazretlerinin türbesinide ziyaret eden Kurtulmuş, Pir-i Sani camisini ve etrafını inceledi.

 

 

Ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı, "Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Sayın Numan Kurtulmuş'u ilçemizde ağırlamaktan onur duyduk. Kıymetli Başkanımıza ilçemize teşriflerinden ve nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum." dedi.


09.08.2024 22:12:54