TR 2024
  • kızılcahamam diş
ÇERKEŞ Haber Girişi : 03 Temmuz 2024 00:46

ÇERKEŞ, A MİLLİ TAKIM İÇİN TEK YÜREK OLDU

ÇERKEŞ, A MİLLİ TAKIM İÇİN TEK YÜREK OLDU
Çerkeşli vatandaşlar A Milli Takım için tek yürek oldu.

 

KONUK MOBİLYA 21.02.2024

ÇERKEŞ, A MİLLİ TAKIM İÇİN TEK YÜREK OLDU

 

A Milli Futbol Takımı'nın EURO 2024 Son 16 Turu’ndaki rakibi Avusturya’yı 2-1 yenerek adını çeyrek finale yazdırdığı karşılaşma, Çerkeş kent meydanında kurulan ekranda izlendi.

 

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda F Grubu’ndan ikinci olarak çıkan A Milli Futbol Takımı, Son 16 Turu’nda Avusturya ile karşı karşıya geldi. Karşılaşma ülkenin birçok yerinde olduğu gibi Çerkeş'te de kurulan dev ekranlardan yayınlandı. Çerkeş Belediyesi tarafından Kent Meydanında yayınlanan karşılaşmaya vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi. Milli takım forması giyen ve ellerinde Türk bayrakları olan 7’den 70’e yüzlerce vatandaş, karşılaşmayı 90 dakika boyunca büyük heyecanla takip etti. Çerkeş Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu ve Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı'da vatandaşlarla birlikte izlediği maçta ay-yıldızlıların attığı gol sonrası büyük sevinç yaşayan vatandaşlar marşlar ve tezahüratlar yaptı.

 

PİRİNCİ

Galibiyet sonrası büyük sevinç yaşayan taraftarlar oyun oynayarak galibiyeti kutladı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.