TR 2024
  • kızılcahamam diş
ÇERKEŞ Haber Girişi : 10 Kasım 2023 14:10

ÇERKEŞ ATA'SINI ANDI

ÇERKEŞ ATA'SINI ANDI
Gazi Mustafa Kemal Atatürk Vefatının 85. Yıldönümünde törenle anıldı.

 

KONUK MOBİLYA 21.02.2024

ÇERKEŞ ATA'SINI ANDI

 

Gazi Mustafa Kemal Atatürk Vefatının 85. Yıldönümünde törenle anıldı.

 

Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, vefatının 85. Yıldönümünde Çerkeş'te törenle anıldı. Hükümet Konağı bahçesinde düzenlenen törene Çerkeş Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu, Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı, Cumhuriyet Savcısı Abdurrahman Soymaz, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Müfettişi Damra Elçi, İlçe Emniyet Müdürü Ali Asker Bayar, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Uğur Kaya, Saçak Belediye Başkanı Ramazan Yarım, İl Genel Meclisi Üyesi Suat Sevim, Şehit ve Gazi Aileleri, kurum amirleri, siyasi parti temsilcileri, öğretmen ve öğrenciler ile vatandaşlar katıldı. 

 

 

Kaymakamlık ve Belediye Başkanlığı çelenklerinin Atatürk Anıtına sunulması ile birlikte Saygı Duruşunda bulunularak İstiklal Marşımız okundu ve bayraklar yarıya indirildi.

 

 

Tören bitiminin ardından 80. Yıl Cumhuriyet İlkokulu konferans salonunda anma programı düzenlendi. Günün anlam ve önemine ilişkin konuşmaların yapılması, öğrencilerin şiirlerini okumaları ve Atatürk'ün hayatından kesitler sunmaları, sinevizyon gösterisi ve Atatürk Haftası konulu yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesiyle birlikte program sona erdi.

PİRİNCİ

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.