TR 2024
  • kızılcahamam diş
ÇERKEŞ Haber Girişi : 03 Ekim 2024 12:42

ÇERKEŞ'TE YÜKSEK HIZLI ŞARJ İSTASYONU KURULDU

ÇERKEŞ'TE YÜKSEK HIZLI ŞARJ İSTASYONU KURULDU
Ahmet Hendek Dinlenme Tesisleri, elektrikli araçların şarj ihtiyacını karşılamak ve kullanıcılara hizmet vermek amacıyla, şarj istasyonu kurdu.

 

KONUK MOBİLYA 21.02.2024

ÇERKEŞ'TE YÜKSEK HIZLI ŞARJ İSTASYONU KURULDU

 

Türkiye’de TOGG üretiminin başlaması ve elektrikli araç kullanımının yaygınlaşmasıyla birlikte, elektrikli araç şarj istasyonlarına olan ihtiyaç da arttı. Ahmet Hendek Dinlenme Tesisleri, elektrikli araçların şarj ihtiyacını karşılamak ve kullanıcılara hizmet vermek amacıyla, şarj istasyonu kurdu.

 

Astor Şarj Çerkeş Ahmet Hendek Dinlenme Tesisleri'nde!

 

Astor Şarj 300 kW yüksek hızlı şarj üniteleri ile Çerkeş Ahmet Hendek Dinlenme Tesisleri'nde kullanımınıza hazır, enerjiniz hiç bitmesin Astor Şarj Hakkında:

 
ENERJİMİZ ŞARJ İSTASYONLARINDA
 
Teknolojik gelişmeleri her zaman yakından takip eden Astor Enerji, T.C. Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) tarafından verilen Türkiye’de “Şarj Ağı İşletmeci Lisansı” alan ilk firmalar arasında yer almaktadır. Elektrikli araç kullanımının Türkiye’de ve dünyada çok hızlı arttığı günümüzde ASTOR olarak kullanıcılara her yerde ulaşılabilir, kaliteli ve güvenilir hizmet vermeyi hedeflemekteyiz. Erişilebilir ve temiz enerji ağını oluşturarak sürdürülebilir geleceği hedefliyor, ülke genelinde hızla yaygınlaşan istasyonlarımız ile tüm elektrikli araç kullanıcıları için özgürce hareket edebilme olanağını sağlıyoruz.

 

PİRİNCİ

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.