TR 2024
  • kızılcahamam diş
ÇERKEŞ Haber Girişi : 03 Ekim 2024 11:31

ÇMYO Güvenlik, İşbirliği ve Koordinasyon Toplantısı Yapıldı

ÇMYO Güvenlik, İşbirliği ve Koordinasyon Toplantısı Yapıldı
Çerkeş Meslek Yüksekokulu Güvenlik, İşbirliği ve Koordinasyon Toplantısı yapıldı.

 

KONUK MOBİLYA 21.02.2024

ÇMYO Güvenlik, İşbirliği ve Koordinasyon Toplantısı Yapıldı

 

Çerkeş Meslek Yüksekokulu Güvenlik, İşbirliği ve Koordinasyon Toplantısı yapıldı. Toplantıya Çerkeş Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Ali Akkurt, İlçe Jandarma Komutanı Üst. Uğur Kaya, Çerkeş MYO Müdür Yardımcısı Doç Dr. Huri Seval Gönderen Çakmak, Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Semra Kındap, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz Yılmaz, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Hakkı Fidan, Komiser Fırat Din, Belediye Üniversite Öğrenci Sorumlusu Sinan Keskin, Yurt ve Misafirhane Sorumlusu Yusuf Akgün katıldı.

 

PİRİNCİ

Çerkeş Meslek Yüksekokulunda gerçekleştirilen toplantıda ilçemizde eğitim ve öğretim faaliyetlerine devam eden Çerkeş Meslek Yüksekokulu ile işbirliği ve koordinasyonun geliştirilmesi, güvenlik tedbirleri, ihtiyaçların tespiti, öğrencilerin barınma ve diğer ihtiyaçlarına ilişkin konular ile sorunlar ve çözüm önerileri hususlarında istişarelerde bulunuldu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.