TR 2024
  • kızılcahamam diş
ÇERKEŞ Haber Girişi : 24 Temmuz 2024 17:57

İL KOORDİNASYON KURULU TOPLANTISI İLK KEZ ÇERKEŞ'TE YAPILDI

İL KOORDİNASYON KURULU TOPLANTISI İLK KEZ ÇERKEŞ'TE YAPILDI
İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı ilk kez Çerkeş'te gerçekleştirildi.

 

KONUK MOBİLYA 21.02.2024

İL KOORDİNASYON KURULU TOPLANTISI İLK KEZ ÇERKEŞ'TE YAPILDI

 

Çankırı Valisi Mustafa Fırat Taşolar'ın tensip ve talimatları ile kurum ve kuruluşların, bölge ve il yöneticilerinin ihtiyaç ve sorunlarını yerinde görerek hızlı ve etkili çözümler üretilmesi amacıyla İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı bir ilk olarak Çerkeş'te düzenlendi.

 

 

 


Çankırı Valisi Mustafa Fırat Taşolar'ın başkanlığında Çerkeş Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu ve Belediye Başkanı Hasan Sopacı'nın ev sahipliğinde Çerkeş Belediye Başkanlığı Konferans Salonunda düzenlenen toplantıya Çankırı Vali Yardımcısı Recep Yüksel, ilçe kaymakamları, belediye başkanları, bölge ve il yöneticileri, yatırımcı kuruluş temsilcileri ile kamu kurum ve kuruluşlarının yetkilileri katıldı.

 

 


İlimizde ve ilçemizde yürütülen başlıca faaliyetler, devam eden ve planlanan yatırımlar, sorunlar, çözüm önerileri, istek ve taleplerin görüşüldüğü toplantı dilek ve temennilerin ardından sona erdi.

 

PİRİNCİ


Vali Taşolar İl Koordinasyon Kurulu Toplantılarının verimli geçmesi adına her ay bir ilçede gerçekleştirileceğini ifade etti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.