TR 2024
  • kızılcahamam diş
ÇERKEŞ Haber Girişi : 21 Ağustos 2023 16:01

ÖLÜM YOLU İÇİN MHP DEVREYE GİRDİ

ÖLÜM YOLU İÇİN MHP DEVREYE GİRDİ

 

KONUK MOBİLYA 21.02.2024

 

Milliyetçi Hareket Partisi Çankırı İl Başkanlığı Basın Açıklaması 

 

Çerkeş Ankara karayolunda son bir haftada meydana gelen 20'ye yakın hemşehrimizin yaralandığı, son kaza neticesinde 2 kişinin yoğun bakımda olduğu dört adet yaralanmalı trafik kazasında, bununla birlikte Yozgat'ın Sorgun ilçesinde meydana gelen 19 kişinin yaralandığı ve 12 kişinin hayatını kaybettiği otobüs kazasında yaralanan vatandaşlarımıza acil şifalar, vefat eden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, kederli yakınlarına başsağlığı diliyoruz. 

 

Çerkeş Ankara karayolunda meydana gelen bu acı olaylar neticesinde, Karayolları Genel Müdürümüz ile konunun çözümü için bizzat milletvekilimiz ve Genel Başkan Yardımcımız Dr. Pelin YILIK hanımefendi gerekli görüşmeyi gerçekleştirmiştir.

 

 

Konunun ivedilikle çözüleceğini, gerekli çalışmalar yürütülerek karayolunun durumunun iyileştirileceğini, pek çok kez canımızın yanmasına sebep olan, hepimizde derinden yaralar açan kazaların önüne geçileceğini ifade ediyoruz. Süreç tamamlanana kadar tüm hemşehrilerimizi araç başındayken daha dikkatli olmaya, trafik kurallarına uymaya davet ediyoruz. Sürecin takipçisiyiz ve sorun çözülene kadar takipçisi olmaya devam edeceğimizi saygıyla kamuoyuna duyururuz.

Ahmet Kurt

PİRİNCİ

MHP İl Başkanı

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Salih Yalçın 22 Ağustos 2023 12:57

    Kolay gelsin, Allah Yâr ve Yardımcınız Olsun. İşin peşini bırakmamak lazım geldiğini sizler daha iyi biliyorsunuz. “Siyasetçi söz verir unutur gider, bir dahaki seçime kadar” MHP’nin diğer siyasetçilerden farkının olduğunu, icracı vekiller olduklarını ıspatlamak gerekiyor, mutlaka başlanan, söz verilen işin bitirilmesi gerekiyor. Yüz akımız Sayın Belediye Başkanımız İsmail Hakkı Esen’in faaliyetlerinden sonra Sayın Vekilimiz Pelin Yılık hanımefendinin olumlu icraatları ile Çankırı’dan başlayan Türkiye’nin makus tarihini şahlandıracak aktiviteleri göreceğiz inşallah. Sayın İl Başkanımız ve ekibine de ayrıca teşekkür ederim. Allah Yâr ve Yardımcınız Olsun