TR 2024
  • kızılcahamam diş
ÇERKEŞ Haber Girişi : 23 Ağustos 2024 21:11

VATANDAŞLAR KASİS VE YAYA GEÇİDİ İSTİYOR

VATANDAŞLAR KASİS VE YAYA GEÇİDİ İSTİYOR
Vatandaşlar işlek caddelere kasis ve yaya geçidi istiyor.

 

KONUK MOBİLYA 21.02.2024

VATANDAŞLAR KASİS VE YAYA GEÇİDİ İSTİYOR

 

Çerkeş'in Karamuklu ve İdris Mahallesi sakinleri araçların caddelerden hızlı geçtiklerini dile getirerek yetkililerden kasis yapmaları konusunda talepde bulundu.

 

Çerkeş'in çeşitli işlek caddelerinde bulunan kasisler sürücülerin hız yapmamalarını sağlıyor. Çerkeş'in Karamuklu Mahallesi Kınık Caddesi ile İdris Mahallesi Elvanbayırı Sokakta yaşayan vatandaşlar arabaların süratli geçtiklerini söyleyerek Belediye ekiplerinden kasis yapmalarını talep etti.

 

Sürücülerin dikkatsiz ve hızlı ilerlediğini söyleyen vatandaşlar, "Çocuklarımızı dışarı gönderemiyoruz. Arabalar çok hızlı geçiyor. Kaza bela yaşanmadan bir an önce yetkililerin önlem almasını istiyoruz." dedi.

 

Öte yandan D-100 karayolu ile Kızılcahamam karayolunu bir birine bağlayan Avukat Akın Gönel Caddesinde araçların adeta yarış yaparcasına geçmesi vatandaşları tedirgin ediyor. Özellikle de Avukat Akın Gönel Caddesi ile Hükümet Caddesinin kesiştiği kavşakta hem kazalar meydana geliyor hemde yayaların karşıdan karşıya geçmesinde sorun yaşanıyor. Vatandaşlar, Avukat Akın Gönel Caddesi başta olmak üzere işlek caddelerde hem hız önleyici hemde yaya geçidi istiyor.

 

PİRİNCİ

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Adınız Soyadınız 24 Ağustos 2024 16:02

    Trafik lambası bile yok, kim kime dumduma. Mahallelerde sitelerin etrafında inekçilik koyunculuk. Park sorunu var. Yol çizgileri yok. Çocuk parkları rezalet halde. Büyüyomuşuz gelişiyomuşuz. Hiç alakası yoh.